Fiat Andere als nieuwe auto
Return to marketplace

Terug naar het auto overzicht

Fiat Andere

Topolino Base

€ 9 889

incl. BTW

Fiat Andere

Topolino Base

€ 9 889

incl. BTW
Essentiële informatie

Bouwjaar

2024

Kilometerstand

10 km

Prijs

€ 9889

Type

Nieuw

Garantie

12 Maanden

Kenteken

TOPO02


Configuratie

Aantal deuren

2

Motortype

Electrisch

Transmissie

Automaat

Vermogen

9 kW (12 HP)

Gewicht

471 kg


Kleur en bekleding

Kleur exterieur

Blauw

Laksoort

Basis/uni

Kleur binnenbekleding

Zwart

Bekleding

Overige


Actieradius

Uitrusting

Exterieur

Checkmark

Panoramisch dak

Extra uitleg verkoper

Carrosserievorm: Brommobiel
Accu snelladen: nee
Actieradius: 75 km
Interieur: Zwart stof, Stof
Aantal zitplaatsen: 2
Referentienummer: 33839

Op zoek naar een compacte en milieuvriendelijke auto die perfect past bij jouw levensstijl? Maak kennis met de prachtige elektrische Fiat Topolino in een stijlvolle blauwe kleur. Met een vermogen van 12 PK is deze charmante brommobiel ideaal voor stadsritten en korte afstanden in de binnenstad.

De Fiat Topolino is uitgerust met 2 deuren, waardoor je moeiteloos in en uit kunt stappen. Het panoramadak zorgt voor een licht en ruim gevoel in het interieur, terwijl de LED koplampen zorgen voor optimale zichtbaarheid, zelfs in het donker. De LED achterlichten dragen niet alleen bij aan de moderne uitstraling van de auto, maar verbeteren ook de zichtbaarheid voor andere weggebruikers.

Met de meegeleverde 2 jaar pechhulp ben je altijd verzekerd van hulp onderweg, waar je ook bent. Het bagage-scheidingsnet zorgt ervoor dat je bagage veilig en georganiseerd blijft tijdens het rijden. Zo kun je zorgeloos en geordend op pad met je Fiat Topolino.

Of je nu een ritje maakt naar de supermarkt of een weekendje weg gaat, de Fiat Topolino staat altijd voor je klaar. Met zijn compacte formaat manoeuvreer je gemakkelijk door het drukke stadsverkeer en vind je zonder moeite een parkeerplek. Geniet van het comfort en de luxe die deze elektrische auto te bieden heeft, terwijl je tegelijkertijd een positieve bijdrage levert aan het milieu.

Wil jij de trotse eigenaar worden van de Fiat Topolino met zijn unieke kenmerken en moderne design? Neem dan vandaag nog contact op met Zeeuw Automotive Rotterdam via 010-2020561 en ontdek alle voordelen die deze elektrische auto te bieden heeft. Wacht niet langer en ervaar zelf het rijplezier van de Fiat Topolino! (Let op: prijzen zijn nog onder voorbehoud)

Interesse in deze auto? Kom hem in het echt ervaren! Maak snel een afspraak om de auto te bekijken of plan direct een proefrit. Wij staan voor je klaar en zijn bereikbaar via 010 – 202 05 61, [email protected] of neem contact met ons op via de contactmogelijkheden op deze pagina.

Zeeuw Automotive is jouw partner in mobiliteit. Welkom bij Zeeuw Automotive.

Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.


Fiat Andere

Topolino Base

Verzekering nodig?

Ontdek de beste verzekering voor deze Fiat Andere.

insurance

incl. BTW

€ 9 889

10 km Electrisch Automaat

incl. BTW

€ 9 889

10 km Electrisch Automaat

incl. BTW

€ 9 889

10 km Electrisch Automaat