Lees het laatste Cupra nieuws op Autokopen

Media

Born: de volledig elektrische Cupra

Met de Born heeft Cupra zijn eerste volledig elektrisch aangedreven auto aan de wereld gepresenteerd. Een sportief design, krachtige elektromotoren en maximaal rijplezier.

Cupra Fermentor: nu echt op eigen benen

Nu Cupra is geëvolueerd tot een zelfstandig merk, krijgt het natuurlijk ook eigen modellen. De Formentor is de eerste auto die specifiek voor Cupra is ontwikkeld.

Cupra Ateca Limited Edition verkrijgbaar

Als jij de Cupra Ateca Limited Edition wil bestellen, kom dan direct in actie. Slechts vijf exemplaren zijn voor de Nederlandse markt beschikbaar en de orderboeken openen vandaag.

Cupra Formentor gaat in productie

Cupra krijgt zijn eerste eigen model. Het nieuwe merk kondigt vandaag aan dat de Formentor, het studiemodel dat begin deze maand op de autosalon van Genève was te zien, binnen 2 jaar in productie gaat.

Cupra Ateca blijft net onder de 60.000 euro

Het van Seat afgeleide 'nieuwe merk' Cupra gaat van start met een klapper. De sportieve SUV Ateca levert namelijk niet minder dan 300 pk en accelereert daarmee sneller van 0 naar 100 km/u dan een Porsche Macan.

Ateca is eerste zelfstandige Cupra-model

Het eerste model van het nieuwe merk Cupra is de Ateca. Alle Seat-logo’s zijn vervangen door het nieuwe, driehoekige beeldmerk van Cupra en onder de motorkap ligt een 300 pk sterke TSI-motor.

Cupra wordt zelfstandig merk

Cupra mag op eigen benen staan. Het sportieve label van Seat wordt losgeweekt van het hoofdmerk en krijgt eigen modellen en een eigen logo.