Lees het laatste Opel nieuws op Autokopen

Media

Nieuwe Opel Combo nu ook met geavanceerde Intelli-Lux LED® Matrix-verlichting

Opel maakt toonaangevende innovaties bereikbaar voor iedereen, ook als het gaat om veilig rijden bij verminderd zicht. De koplampen van Opel met adaptieve, verblindingsvrije Intelli-Lux LED®-technologie zijn inmiddels leverbaar voor een verscheidenheid aan modellen, variërend van de Opel Corsa en Mokka tot en met de Astra (Sports Tourer) en Grandland. Daar komt nu ook de nieuwe Opel Combo bij.

De nieuwe Opel Combo Electric en Zafira Electric

Amsterdam. De nieuwe, batterij-elektrische Opel Combo Life Electric en Opel Zafira Life Electric combineren toptechnologie met comfort en elektrisch aangedreven vrijheid. Beide modellen, nu voorzien van het Opel Vizor-familiegezicht,

Nu te bestellen: de vernieuwde Opel bedrijfswagens

Amsterdam. Opel heeft het gehele bedrijfswagenaanbod vernieuwd. De modellen zijn voorzien van vernieuwde elektrificatie, verbeterde connectiviteit en geavanceerde technologieën. De vernieuwde Opel Combo, Opel Vivaro en Opel Movano zijn per direct te bestellen voor prijzen vanaf € 18.900,-. Het klantvoordeel loopt op tot € 13.280,-.

Opel Business-modellen

Speciaal voor mensen die veel voor de zaak op de weg zitten heeft Opel de Business+- en Business Executive-uitvoeringen. Rijk uitgerust en scherp geprijsd.

Introductiepakket Opel Insignia

Bestel een introductiepakket bij je nieuwe Opel Insignia en je ontvangt er gratis het OPC Sport Line interieur- en exterieurpakket bij, ter waarde van 1.195 euro.

Opel Private Lease 10-daagse

Tijdens de Private Lease 10-daagse bieden de Opel-dealers bijna alle modellen aan tegen een scherp actietarief. Bij een contract van 5 jaar bespaar je tot 1.200 euro.

Opel Ampera-E vanaf 40.995 euro [update]

De prijzen van de langverwachte Opel Amera-E zijn bekend. De elektrische auto kost minimaal 40.995 euro en is vanaf begin 2018 verkrijgbaar. Snelle kopers kunnen al iets eerder rijden.

Hier is hij: de Opel Grandland X

We wisten dat hij zou komen, ook ongeveer wanneer, maar hoe hij eruit zou zien was tot vandaag een verrassing. Maar hier is hij dan in vol ornaat: de Opel Grandland X. Het is, zoals verwacht, een crossover met ruimte voor vijf personen. De Grandland X wordt gepositioneerd in het C-segment, waarin Opel ook de Astra en Zafira aanbiedt. De Grandland X komt nog dit najaar op de markt.

Opel Private Lease

Met private lease rijd je voor een vast bedrag per maand een Opel. Het bedrag is all-inclusive en dat betekent ook inclusief een volle tank brandstof. De tarieven beginnen al bij 209 euro per maand voor de Opel Karl Edition.

Opel Online Editions

Met de Opel Online Editions ben je altijd online. De standaarduitrusting is uitgebreid. De Online Editions zijn tevens privé te leasen.