Citroën introduceert rijk uitgeruste Business-versies van de C4 en C4 X Hybrid 136 ë-DCS6 en voor de volledig elektrische ë-C4 en ë-C4 X met 54 kWh-batterij. De nieuwe versies zijn gebaseerd op de Plus-uitvoering en zonder meerprijs af-fabriek voorzien van aantrekkelijke extra’s zoals het Pack Safety, het Pack Access Techno en metallic lak. Bovendien zijn de Max-uitvoeringen nu beschikbaar met het Pack Business.

Ten opzichte van de uitvoering Plus beschikken die over een flinke hoeveelheid extra’s die interessant zijn voor zakelijk rijders. Het gaat om uitrustingen die deel uitmaken van het Pack Safety en Pack Acces Techno.

De nieuwe Business-versies zijn per direct te bestellen.

Pack Safety (t.w.v. € 250) met:

  • Active Safety Brake met herkenning van voetgangers, fietsers en met nachtzicht.
  • Uitgebreide verkeersbordherkenning van snelheidslimieten, verboden in te rijden, stopborden en verboden in te halen.

Pack Access Techno (t.w.v. € 800) met:

  • Navigatiesysteem met 10-inch touchscreen.
  • Connect PLUS (12 maanden gratis) inclusief TomTom Online Traffic, POI-zoekfunctie, spraakbediening, kaart-update over-the-air, rittenregistratie in MyCitroën app, digitaal instructieboekje en Keyless Entry & Start.
  • Keyless Entry & Start

De Business-versies worden bovendien standaard geleverd inclusief metallic lak (t.w.v. € 750). Daarbij is er keuze uit de carrosseriekleuren Okenite White, Steel Grey, Platinum Grey, Perla Nera Black en Eclipse Blue (Elixer Red voor € 200).

Prijzen nieuwe Business-versies

De Business-versies zijn door hun rijke uitrusting aantrekkelijk voor zakelijk rijders. Het totale klantvoordeel komt op € 1.800. Doordat er geen meerprijs geldt voor alle extra’s, pakt ook de fiscale waarde lager uit, wat gunstig is voor de bijtelling.

 

Citroën C4 Hybrid 136 ë-DCS6 Business vanaf € 33.575 (fiscale waarde: € 32.675, bijtelling vanaf € 221)
Citroën ë-C4 54 kWh Business vanaf € 39.455 (fiscale waarde: € 38.465, bijtelling vanaf € 205)
Citroën C4 X Hybrid 136 ë-DCS6 Business vanaf € 34.625 (fiscale waarde: € 33.725, bijtelling vanaf € 229)
Citrroën ë-C4 X Business vanaf € 40.305 (fiscale waarde: € 39.315, bijtelling vanaf € 211)

     

Pack Business voor Max-versie

Voor de rijk uitgeruste Max-versie van de Citroën (ë)C4 en (ë)C4 X is het nieuwe optiepakket Pack Business beschikbaar. De meerprijs bedraagt € 900, wat een voordeel betekent van € 600 ten opzichte van de waarde van alle opties bij elkaar. In dit pakket zitten:

  • Het Pack Techno met een draadloze telefoonoplader, 360 Vision met camera’s voor en achter en Highway Integrated Driver Assist (level 2 autonoom rijden).
  • Verwarmbare voorruit, verwarmbare voorstoelen en stuurwielverwarming.
  • Dak in contrasterend Perla Nera Black.