Amsterdam, 7 oktober 2024 – ikwilvanmijnautoaf, één van de eerste online autoverkoopdiensten van Nederland, heeft vandaag aangekondigd dat het Autokopen.nl heeft overgenomen. Met deze overname zet ikwilvanmijnautoaf een belangrijke stap in het uitbreiden van haar diensten voor de Nederlandse automarkt.

 

Dankzij de overname van Autokopen.nl, een van de eerste autosites van Nederland, kan ikwilvanmijnautoaf haar autobedrijven nu een totaalpakket aanbieden. Naast het ondersteunen van consumenten bij het verkopen van hun auto aan autobedrijven, kan het met de toevoeging ook autobedrijven helpen bij de verkoop van hun occasions aan consumenten.

 

Met deze stap positioneert het bedrijf zich nadrukkelijk tussen de traditionele Nederlandse partijen als Autoscout24 en Autotrack.

"We zijn zeer enthousiast over de overname van Autokopen.nl," zegt Niels Oude Luttikhuis, CEO van ikwilvanmijnautoaf. "Door samen te werken, kan ikwilvanmijnautoaf haar gebruikers een totale ervaring bieden. Er is daarnaast ook een zakelijke kans, omdat bedrijven zoals AutoScout24 en AutoTrack door de alsmaar stijgende tarieven minder aantrekkelijk worden, ontstaat er meer ruimte voor concurrentie.”

 

Nieuwe mogelijkheden voor klanten

Met de toevoeging van Autokopen.nl kunnen autobedrijven profiteren van een betaalbaar en bekend verkoopkanaal. Consumenten vinden op Autokopen.nl uitsluitend aanbod van Nederlandse autobedrijven, niet van particulieren.

 

Over ikwilvanmijnautoaf

Ikwilvanmijnautoaf.nl is onderdeel van Dealerdirect en is een online platform dat consumenten helpt om hun auto snel en zonder gedoe te verkopen. Sinds de oprichting heeft ikwilvanmijnautoaf duizenden klanten geholpen om de beste koper voor hun voertuig te vinden. Het platform biedt een eenvoudige manier om snel van een auto af te komen, zonder gedoe.

 

Over Autokopen.nl

Autokopen.nl helpt autobedrijven om hun occasions te verkopen en richt zich exclusief op Nederlandse autobedrijven. Het platform biedt uitgebreide zoekmogelijkheden en betrouwbare informatie voor consumenten. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface met HEXON is Autokopen.nl een eenvoudig en betaalbaar adres voor autobedrijven die hun voertuigen willen aanbieden in Nederland.