Maak kennis met de Mercedes-Benz Sport Editions: modellen boordevol extra uitrustingsfeatures, waarbij het voordeel oploopt tot maximaal 9.511 euro.

Mercedes-Benz introduceert Sport Editions van de Mercedes-Benz-modellen C-Klasse Coupé en Cabrio, CLS Coupé, E-Klasse Limousine, Estate, All-Terrain, Coupé en Cabriolet. Deze edities komen standaard met de uitgebreide AMG Line Exterieur (soms inclusief Night Pack), het AMG Line Interieur, losse accessoires plus diverse optiepacks. Op deze vele uitrustingsfeatures ontvang je duizenden euro's voordeel, tot maximaal 9.511 euro.

Voorbeeld: E-Klasse Cabrio Sport Edition

Eerst maar het voordeel: in de extra uitrusting van dit voorbeeldmodel zit 8.670 euro aan gratis accessoires verwerkt. De packs die op de speciale cabrio zitten zijn het Premium Plus-pakket, Rijassistentie-pack en het Antidiefstal-pakket. Ook DAB digitale radio, 20 inch lichtmetalen AMG-wielen met bijpasssende banden, zonreflecterende lederen bekleding (kleur naar keuze) en metallic lak zijn standaard. 

Alle voordelen op een rij

  • AMG Line Exterieur
  • AMG Line Interieur
  • meerdere optiepacks
  • plus extra opties
  • veel voordeel

De AMG Line Exterieur komt onder meer met het Night-pakket, AMG-styling van de buitenzijde, donkergetint glas, geperforeerde remschijven en remklauwen. In de AMG Line Interieur zitten met name zwarte features zoals het driespaaks (multifunctionele) sportstuur, het lederlook dashboard, portierbekleding en de interieurhemel. Het Premium Plus-pakket biedt een Dodehoekassistent, widescreen, Parkeerpakket met achteruitrijcamera, Memory-pack, Spiegel-pakket, Comand Online, Burmester surround sound system en meer. Wat kun jij je nog wensen?

Vraag de Mercedes-Benz-dealer naar de volledige uitrusting, actieprijs en het voordeel van het model dat jij graag wilt bestellen. De Sport Editions zijn niet leverbaar op de C-Klasse Cabrio 300 d 4Matic en de plug-in hybride E-Klasse-modellen.