De nieuwe Citroën C3 en ë-C3 in YOU uitvoering zijn in het vervolg ook verkrijgbaar met het optiepakket Pack PLUS. Tegen een uiterst scherpe meerprijs biedt het pakket een nog rijkere uitrusting. Het pakket bestaat onder meer uit een automatische regensensor, skidplates vóór en achter, dakrails in Glossy Black, Color Clips, een met kunstleder afgewerkt stuurwiel en een 10,25-inch kleuren touchscreen met draadloos Apple Carplay™ / Android Auto™. Met de introductie van Pack PLUS op de versie YOU is de modelopbouw van de nieuwe Citroën ë-C3 en C3 meer uitgebalanceerd en sluit de line-up nog beter aan op de behoeftes van klanten.

PACK PLUS VOOR CITROËN Ë-C3 EN C3

Pack PLUS voor de nieuwe Citroën ë-C3 en C3 heeft ondanks de beperkte meerprijs (€ 2.200 voor de ë-C3 en €2.510 voor de benzineversie) een omvangrijke uitrusting. Het pakket bestaat uit skidplates vóór en achter, elektrisch inklapbare en verwarmbare buitenspiegels, opvallende Color Clips, een dak in afwijkende exterieur kleur (Two Tone dak) en 17-inch stalen velgen met 205/50 R17 banden en 'Azurite' wielcovers. De dakrails, B- en C-stijl en buitenspiegelkappen zijn afgewerkt in Glossy Black.

 

Pack PLUS bestaat verder uit een automatische regensensor, een met kunstleder afgewerkt stuurwiel met chromen afwerking, een LED-plaffonière vóór met twee leeslampjes, een hoge middenconsole met armsteun en opbergruimte (niet i.c.m. Turbo S&S MT6), de unieke Advanced Comfort Seats en Ultra Blue afwerking op dashboard, voor- en achterportieren.

 

Ook zaken als in hoogte verstelbare hoofdsteunen voor de voorstoelen, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, een in delen neerklapbare achterbankleuning (60/40) en 'Happy tags' zijn inbegrepen. De spreekwoordelijke kers op de taart wordt gevormd door een 10,25-inch kleuren touchscreen, inclusief FM/AM/Digitale Radio DAB+ met zes speakers, draadloze ondersteuning van Apple Carplay™ en Android Auto™, een USB-C aansluiting vóór en twee USB-C aansluitingen achter.

 

De Citroën C3 1.2 Turbo S&S YOU met Pack PLUS is verkrijgbaar vanaf € 24.200 en de ë-C3 44 kWh YOU met Pack PLUS heeft een consumentenadviesprijs van € 26.490. De nieuwe Citroën C3 is al verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van € 21.690. De YOU-uitvoering van de nieuwe Citroën ë-C3 Aircross was al verkrijgbaar met een Pack PLUS. Alle nieuwe C3-modellen zijn leverbaar in opvallende kleuren, zoals Monte Carlo Blue (standaard) en de metallic lak Elixer Red.