Maak voordelig kennis met de plug-in hybride Peugeot 3008. Het Première-introductiemodel komt met 2.250 euro aan gratis meeruitrusting.

De SUV Peugeot 3008 kun je tegenwoordig ook hybride rijden. Naast de HYbrid-stekkerhybride is er ook de HYbrid4 met vierwielaandrijving. Daarmee heb je een elektrisch bereik tot 59 km (WLTP), 300 pk systeemvermogen en - als je zoveel als mogelijk oplaadt - brandstofbesparing tot wel 40 procent. 

Ter kennismaking is er de voordelige 3008 HYbrid4 Première, met extra uitrusting waarvoor je geen meerprijs betaalt. De gratis accessoires hebben een waarde van liefst 2.250 euro. Het introductiemodel heeft als basis de 3008 GT. Die is standaard al uitgerust met zaken als adaptieve cruise control, Lane Positioning Assist en exclusieve, grijze alcantara-bekleding. 

Alle voordelen op een rij

  • 4WD hybride 
  • gratis accessoires
  • t.w.v. € 2.250,-
  • lage bijtelling

Daarbovenop wordt de SUV kosteloos voorzien van een handsfree bediening van de achterklep, DAB+ digitale radio-ontvangst, een draadloze telefoonlader en 230 V-aansluiting. Een on-board charger van 7,4 kW, voor sneller opladen, is ook standaard. Je kiest vernismetaallak in een van de kleuren Gris Platinum, Metallic Copper of Blanc Nacré. 

Leaserijders profiteren eveneens van de gratis uitrusting. Dankzij de gunstige fiscale waarde kun jij als zakelijk rijder deze vierwielaangedreven plug-in hybride - bij een loonbelasting van 37,35 procent - leasen vanaf 371 euro netto bijtelling per maand.