Bovenop de reguliere Peugeot e-208  en e-2008 uitrusting krijgen de Première-versies extra accessoires mee, tegen voordeelprijs. Bovendien ontvang je ook nog de Peugeot Premie van 2.000 euro!

Nog vóórdat de reguliere uitvoeringen van de nieuwe Peugeot e-208 en e-2008 worden afgeleverd, biedt het merk unieke 'Première' introductieversies aan van deze elektrische auto's. Zowel de compacte hatchbak e-208 als de SUV e-2008 verschijnen als Allure Première - een uitbreiding van het reguliere Allure uitrustingsniveau - en als GT Première - die voortbouwt op de GT. 

Première-voordeel plus Peugeot Premie

Maar nu komt het mooiste: de extra uitrusting van de Première-uitvoeringen biedt Peugeot voordelig aan. Eigenlijk ontvang je zo een deel van de accessoires gratis. Tijdelijk verstrekt Peugeot bovendien nog 2.000 euro Peugeot Premie op de Première-modellen.

Ben je een particuliere koper, dan mag je deze optellen bij de 4.000 euro overheidssubsidie die je algauw weer kunt aanvragen op een nieuwe elektrische auto die in 2021 wordt geleverd. Inclusief deze bedragen kun je de e-208 Allure Première dus al rijden vanaf 29.950 euro; de e-2008 Allure Première vanaf 36.150 euro. 

Extra uitrusting Première-versies

Extra's op de e-208 Allure Première zijn bijvoorbeeld verwarmbare voorstoelen, een parkeerhulp vóór, keyless entry en een fase 1 on-board oplader van 7,4 kW. Koop je de e-2008 Allure Première, dan gaat het om het Pack Drive Assist Plus, bestaand uit adaptieve cruise control met Stop&Go-functie en de rijstrookassistent Lane Positioning Assist. 

De GT Premières van beide Peugeots krijgen nog meer extra's: onder andere koplampen met full-led-technologie en een grootlichtassistent, een actieve dodehoekbewaking, sportstoelen voorin, alcantara/kunstlederen bekleding en sfeerverlichting. Tot slot voorziet Peugeot de e-208 GT Première van een zwart dak met panoramaruit plus een draadloze telefoonoplader. De e-2008 krijgt een panoramisch schuifdak en de oplader. 

Heb je al een reguliere e-208 of e-2008 besteld? Dan mag je die naar wens omzetten naar een Première-versie.

Update

De Peugeot Premie is verdubbeld naar 2.000 euro. Vanafprijzen aangepast naar situatie september 2020.