De Volkswagen e-Golf Edition met fraaie uitrusting kun je tijdelijk vanaf 520 euro per maand all-in rijden met private lease. 

Om niet voor verrassingen komen te staan als je elektrisch gaat rijden, kun je kiezen voor private lease. Dan zijn alle vaste kosten in je leasetarief verwerkt en is de dealer verantwoordelijk voor uitvoering van diensten zoals autoverzekering en onderhoud. Tijdelijk lease je de Volkswagen e-Golf E-Dition al vanaf 520 euro per maand. Alleen variabele kosten zoals stroom komen er nog bij. 

De E-Dition is een vijfdeurs elektrische Golf met omgerekend 136 pk vermogen die voorzien is van automaat. Deze speciale uitvoering ziet er mooi uit, met lichtmetalen wielen in Astana-design, led-koplampen en achterlichten (vooraan met blauwe rand) en voorin comfortstoelen met lendensteun. Standaard zijn adaptive cruise control, Air Care Climatronic, een Premium-boordcomputer, radio/navigatiesysteem Discover Media met kleurenscherm plus diverse rijhulp- en veiligheidssystemen.

Je kunt de leasediensten nog uitbreiden met bijvoorbeeld winterbanden. Het aanbod valt onder het Keurmerk Private Lease. Voor het leaseproduct worden je persoonlijke gegevens getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel. Vraag de Volkswagen-dealer naar een offerte op maat en naar de beschikbare voorraad.