Ontvang een voordeel van maximaal 3.000 euro en een accessoirecheque tot 500 euro bij een nieuwe Renault uit voorraad, tijdens de Renault Dealer Dagen duren.

Nog tot en met zaterdag 10 oktober - of bij opening zondag 11 oktober - kun je bij deelnemende Renault-vestigingen terecht voor de Renault Dealer Dagen. Daar word je alleen maar gelukkiger van: op gewilde nieuwe Renault-modellen uit voorraad ontvang je een korting tot wel 3.000 euro. Daarnaast ontvang je een accessoirecheque, voor de meeste modellen ter waarde van 500 euro. 

Er zijn voordeelmodellen beschikbaar voor bijna elke categorie autorijder: van de stadsauto Twingo tot de grote familie-SUV Espace. De kortingen variëren per model en per bouwjaar, vraag de dealer naar het juiste voordeelbedrag. Voor de elektrische Zoe en Twingo Electric geldt geen korting, maar de Renault Subsidie ter waarde van 2.500 respectievelijk 1.000 euro. 

De accessoirecheque kun je naar wens inruilen voor (vooraf te monteren) accessoires, after-sales opties, montagekosten, banden, Renault-merchandise of de GarantiePlus verlengde garantie. Desgewenst bestel je tegen meerprijs opties voor een bedrag boven de 500 euro.  De cheque geldt op een selectie voorraadmodellen die al dan niet overeenkomen met bovengenoemde voorraad. De Renault-dealer kan je hierover uitsluitsel geven.