Verzeker jezelf van de Hybrid Bonus à 2.000 euro plus een accessoirecheque ter waarde van 500 euro op de hybride Renault Clio of de plug-in hybride Captur of Mégane Estate. 

Het kan je niet zijn ontgaan, het hybride 'E-Tech' offensief van Renault. In september arriveert niet één, niet twee, nee er staan dan drie nieuwe hybride modellen bij de dealers. Het zijn de Clio hybride (zonder stekker) en de plug-in hybrides Captur en Mégane Estate. Ben jij in een van deze modellen geïnteresseerd? Schrijf je dan nu vrijblijvend in en profiteer van 2.000 euro Hybrid Bonus en een 500 euro Early Bird-accessoirecheque ter waarde van 500 euro. Dat kan nog tot begin september. Dan begint de uitlevering van de hybride auto's.

Hoe werkt het?

Alle voordelen op een rij

  • Hybrid Bonus € 2.000,-
  • optiecheque € 500,-
  • vrijblijvende reservering

Tijdens de actieperiode schrijf jij je online in op de Renault-website, om op de hoogte te blijven van één van de drie E-Tech-modellen en hiervan zo mogelijk een exemplaar te reserveren. Meedoen houdt geen enkele aankoopverplichting in, maar een voorkeursrecht om de hybride Renault als een van de eersten te kunnen bestellen. Overigens is het evenmin een garantie voor een succesvolle bestelling. Daarvoor moet je onder meer 250 euro aanbetalen. De Renault-dealer zal telefonisch contact met je opnemen om een bestelling af te handelen. 

Zodra jouw bestelde Renault E-Tech wordt afgeleverd en deze op kenteken gezet is - dat moet uiterlijk op 31 december 2020 zijn gebeurd - wordt de aanbetaling van de aankoopprijs afgetrokken. Ook profiteer je dan van 2.000 euro korting in de vorm van de Hybrid Bonus. De accessoirecheque kun je besteden aan opties voor je nieuwe Renault.