Het loket van de overheid mag dicht zijn, op een elektrische Renault Zoe of Twingo ontvang je nog altijd tot 5.000 euro Renault Subsidie!

Menig autokoper wordt teleurgesteld bij de aanvraag van een overheidssubsidie voor een elektrische auto: voor het tweede jaar op rij is het loket binnen een week gesloten. Laat je echter niet weerhouden om toch elektrisch te gaan rijden. Renault-dealers geven namelijk nog altijd Renault Subsidie op geselecteerde Zoe- en Twingo-modellen uit voorraad!

Het maximale bedrag aan korting op een geselecteerde, nieuwe Renault Twingo Electric bedraagt 1.500 euro. Daarmee bestel je de elektrische Twingo al vanaf 19.190 euro. Het model is daarmee een van de meest bereikbare elektrische auto's op de Nederlandse markt.

De Renault Subsidie op een nieuw te bestellen Zoe ligt op maximaal 2.000 euro. Kies je echter voor een geselecteerd voorraadmodel dat is voorgeregistreerd - onlangs door de dealer op kenteken is gezet - dan kan het voordeel oplopen tot wel 5.000 euro. Je betaalt dan niet meer dan 28.290 euro voor de Zoe E-Tech. Vraag de Renault-dealer naar de beschikbare voorraad.