Je hoeft niet tot 1 juli te wachten om een elektrische auto met subsidie aan te kunnen schaffen. Nu al krijg je de Renault Zoe dankzij 4.000 euro Renault-subsidie mee vanaf 29.590 euro.

Deze zomer, waarschijnlijk vanaf 1 juli, begint de overheid met het verstrekken van subsidie aan particulieren die een elektrische auto aanschaffen. Maar je hoeft helemaal niet zolang te wachten. Want nu al geeft Renault 4.000 euro Renault-subsidie op het nieuwe model Zoe. Dat is evenveel korting als de overheidsubsidie straks op een nieuwe elektroauto.

Alle voordelen op een rij

  • aanschaf nú maar toch
  • € 4.000,- subsidie
  • op nieuwe Renault Zoe

De regeling geldt voor de nieuwe Renault Zoe in R110-uitvoering met 80 kW (omgerekend 109 pk) sterke elektromotor in het uitrustingsniveau Life. Verder geldt dat je de auto inclusief batterij koopt. In plaats van de consumentenadviesprijs van 33.590 euro ligt de actieprijs tijdelijk op slechts 29.590 euro.  

Update

Renault heeft deze actie verlengd tot en met 31 augustus 2020. De uiterste registratiedatum ligt op 30 november. De actie kan niet langer worden gecombineerd met het gratis laadpunt.