Volkswagen presenteert aantrekkelijke R-Line Editions van de Polo, T-Cross, Taigo en T-Roc. De compacte modellen hebben de sportief getinte en compleet uitgeruste R-Line Business-uitvoeringen als basis, maar gaan op het gebied van luxe nóg verder. En dat voor een sportieve meerprijs. 

Sportiviteit staat aan de basis van de nieuwe R-Line Editions van de Polo, T-Cross, Taigo en T-Roc. Ze hebben veel gemeenschappelijke kenmerken, zoals zwarte R-Line exterieurdetails, donker getinte ramen achter, lichtmetalen velgen, sport-comfortstoelen, met specifieke R-line bekleding en daarnaast volautomatische airconditioning met twee klimaatzones.

Vrijwel alles is standaard

De Polo, T-Cross, Taigo en T-Roc R-Line Edition bieden nog meer luxe dan de toch al rijk uitgeruste R-Line Business-modellen die ze vervangen. Naast alle R-Line-features beschikken standaard over vrijwel alle populaire opties: uitgebreide LED Plus- of LED Matrix-verlichting, het Multimedia Pakket, inclusief navigatie en draadloos laden. Het gebruiksgemak is groot: in een R-Line Edition vergemakkelijkt een achteruitrijcamera het manoeuvreren. Daarbij zijn metallic lak, Keyless Access, stoelverwarming en een alarmsysteem ook inbegrepen. De Polo R-Line Edition heeft bovendien de Digital Cockpit Pro en het Assistance-pakket standaard.