Tijdens de Liever Lease Weken zoek je bij de Volkswagen-dealer een model uit om voordelig te privéleasen. Je rijdt al vanaf 299 euro per maand all-in een Volkswagen Up!.

Nog tot eind april organiseren de Volkswagen-dealers de Liever Lease Weken. Daarbij bieden zij een zevental modellen voordelig aan met private lease. Al vanaf 299 euro per maand rijd je 4 jaar lang in een Volkswagen Up!. Ook zijn er diverse modellen te leasen met een maandelijkse actieprijs vanaf slechts 349 euro: de Volkswagen T-Cross, de T-Roc en zelfs de Golf Variant.

Alle voordelen op een rij

  • voordelig leasetarief
  • alle vaste kosten ineen
  • geen opzegvergoeding bij werkloosheid 1e jaar

Wat in deze tijd ook niet onbelangrijk is: private lease van de actiemodellen kan tijdens het eerste jaar kosteloos worden beëindigd bij werkloosheid. Verder gelden natuurlijk alle voordelen van privélease: het Keurmerk Private Lease, de all-in prijs geldt voor alle vaste kosten (je betaalt dus alleen variabele kosten als brandstof) en alle diensten (verzekering, belastingen, onderhoud, pechhulp), plus volledige ontzorging door de Volkswagen-dealer. 

Vraag de Volkswagen-dealer naar een offerte op maat. De actie geldt verder voor de Polo en Tiguan; en tevens voor de nieuwe Golf hatchback (zie daarvoor de actie elders in deze rubriek). Maar let op: de voordeeltarieven zijn alleen van toepassing op modellen uit de geselecteerde voorraad en niet in combinatie met andere Volkswagen-acties.