Met meer dan 7.000 euro aan extra accessoires ziet de Volvo V90 Inscription Exclusive er bijzonder chique uit. Dankzij de comfortfeatures wordt rijden een feestje.

Volvo presenteert de V90 Inscription Exclusive. Dat is een speciale uitvoering van de 90-serie stationcar in Inscription-uitvoering, met flink wat extra uitrusting. Van die meeruitrusting ontvang je 7.000 euro aan opties gratis, waarmee de Inscription Exclusive zeer aantrekkelijk geprijsd is. Maar let op: de speciale uitvoering is slechts in gelimiteerde oplage beschikbaar.

De Inscription Exclusive

De extra standaardaankleding bestaat onder meer uit donkere ruiten achteraan; 18 inch, 5-dubbelspaaks 'Inscription' velgen in Silver; een speciale grille; (verchroomde) sierstrippen achter, voor en opzij; aluminium instaplijsten vóór; en dakrails.  

Verder geniet je van heel veel comfortopties, waaronder een voorverwarmfunctie; luchtzuiveringssysteem; elektrisch bedienbaar, glazen schuif/kanteldak; head-up display; uitgebreide Premium Audio by Harman Kardon; subwoofer; led-koplampen met adaptieve bochtverlichting; koplampreiniging; en nappa lederen comfortstoelen met massagefunctie. 

De V90 Inscription Exclusive is alleen verkrijgbaar als Recharge plug-in hybrid met All-Wheel Drive. De consumentenadviesprijs van de T6 met 340 pk en achttrapsautomaat ligt op 69.995 euro. Die van de T8 met 390 pk en 8-automaat bedraagt 72.995 euro.